HTML

Verának szeretettel

Friss topikok

Címkék

Televízió csodái, avagy miért menj el dolgozni

Esztuss 2011.12.16. 11:59

 Szép napot, kedves Olvasóim, név szerint: Vera, Dor, Krisz, Snk és Mitya. Sziasztok! 

Ígértem nektek mára egy posztot. Úgy gondoltam, hogy egy felejthetetlen körömlakkozási trükköt mutatok meg nektek, de sajnos ez most elmarad. Így sem kapok levegőt, csak éppen annyit, amennyi még a fotoszintetizálásomhoz elég, akkor mennyire nem kapnék, ha még itt szipuznék a körömlakkból is?! Szóval, erről a csodáról ma lemaradtok, de ígérem amint jobban leszek bepótolom.

Viszont ígértem azt is, hogy megírok minden faszságot a blogomba, de legfőképpen olyan dolgokat, amik senkit nem érdekelnek, úgyhogy elkezdeném: Kettes lett a matekom, makróm, illetve éppen próbálok belefulladni a saját testem gyártotta váladékba, mely a tüdőmbe és az orromba koncentrálódott. Jó lenne részletezni a váladék állagát, színét és ízét, de megkíméllek titeket.

A tüdőgyulladásban az a legjobb, hogy 2-3 nap szigorú ágynyugalomra van szükség a gyógyuláshoz. Szarul vagy kedved nincs semmihez, bekapcsolod a tévét, ha más nem azért, hogy elaludj valamire. 11 óra körül mit tudsz nézni a tévében, hát összeszedtem, hogy mivel butítják azt az embert, aki arra van kényszerítve, hogy hétköznap délelőtt otthon legyen és semmit se csináljon: 

Natura, a természetmagazin.... Hát nem tudom... ha már baromság, akkor inkább ezotv...

Gímszarvast etetnek zsákból, közben a párosodásukról beszélnek... tényleg másra nincs szükségem, csak, hogy magamba szívjam ezeket az információkat...

Temetés... na ez egész jó, legalább vehetek ötletet a sajátomhoz, mert ha nem a tüdőgyulladásba halok bele, úgyis fejbe lövöm magam, hogy mik mennek a tévében.

Topshop...Mimás??? Hát mindjárt rendelek egy csuklópántot komolyan... Dr. Levin pántok rulz! 

Topshop... Zöldségszeletelő, 14990 Ft-ért...amúgy ha külön-külön veszed meg, nem jössz ki 3000-ből, valóban...

Baywatch... Hát őőő...izé, inkább a fejlövés, mint David Hasselhoff, örök szexisten teste. 

Sportcsatornákat hagyjuk is, mert csak felidegesít az európai futball... Tudom, ettől nem lesz népszerűbb a blogom, de én csak a jégkoronggal vagyok kompatibilis, maximum az NFL-lel, de azzal az a bajom, hogy nem tudom, hogy valóban szeretem-e, mert végül is mindig belealszom. De tartom magam ahhoz, hogy szeretem, csak azért szunnyadok el, mert hajnalban kezdődik a közvetítés. 

Főzőcsatorna, Bede Robi bácsi... na, ő nézhető, de a többi "mesterszakács"... magyarra fordítva melegek, akik kamerának főznek, agyfasz.

És ennyi, marad a mesenézés, talán az a legkevésbé agykiszívó...vagy inkább a legjobban? Íme néhány gyöngyszem:

"Bunkó, vámpír paraszt" Scooby-doo-ból. Most komolyan, ezt hallgatják a gyerekek?! Jézusereje.... Hogy lehet ilyet mondani egy vámpírra?? Mindenki tudja, hogy azok kedves, csillogó lények, akiknek egyetlen hibájuk van: Valamiért a tinilányok maguk alá élveznek tőlük. 

Digitálisan meganimált, továbbgondolt Dzsungel könyve... Balunak szemüvege van... szörnyű az egész... a régi jól bevált Disney-féle már nem elég?!

Másik mese csatornán, kiscsávó 5 perce flesselget egy kakukkos órára... jó lehetett a cucc, biztos Meszkalin volt, igaz Krisz? :D

Most meg... Pizsamás banánok... ezek gyümölcsöt esznek. ÚÚÚÚÚÚRISTEN!!! Ezek kannibálok!!!! Ez mellett az a tény, hogy a Pokémon című rajzfilmben az emberek pokémonokat ettek, eltörpül, komolyan. Mondjuk az érthető is, japán mese, ott meg nem visszakoznak ha meg kell enni Buksit... Miket kell kiállniuk szegény gyerekeknek, meg nekem, mikor beteg vagyok?! Ráadásul olyan brit akcentussal beszélnek, hogy besírsz... 

És zárásképp my favourite, és komolyan, ez adja a legnagyobb felüdülést, Disney Channel, Suite life of Zack and Cody... Mindenre megtanít. 

Úgyhogy, azt tudom javasolni mindenkinek, hogy ha tehetitek ne maradjatok otthon délelőttönként just for fun, mert nem lesz jó nektek! Dolgozzatok, járjatok iskolába, vagy legalább a kocsmáig menjetek le!

Hát köszönöm a figyelmet.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://veranakszeretettel.blog.hu/api/trackback/id/tr503468315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Magyar[HUN] 2011.12.16. 12:10:43

Ja,tuti meszkalin! :)
A Pokémonban komolyan ettek Pokémont? Egy világ omlott most össze bennem :(

Esztuss 2011.12.16. 12:26:41

Szerinted mit ettek?! :D Láttál te abban a mesében állatot? Nem. Csak pokémont.
süti beállítások módosítása